Tampereen viiniklubi ry

TastingTampereen Viiniklubi ry. on Tampereella toimiva, jokaiselle viineistä ja viinikulttuurista kiinnostuneille avoin yhdistys. Klubin tarkoitus on kerätä yhteen kaikki aiheesta kiinnostuneet, niiin harrastajat kuin aloittelijat, sekä järjestää jäsenilleen sosiaalisia sekä viinitietoutta lisääviä tapahtumia mm. tasting-iltojen merkeissä. Aikaisempaa viinitietoutta et edes tarvitse, sillä tärkein työkalusi on oma makuaistisi.

Tasting-tilaisuudet:

  1. Tilaisuuden johdanto, jossa illan isäntä/emäntä esittelee illan teeman eli viinit ja viinialueet.
  2. Viinien maistelu ja kunkin omat muistiinpanot.
  3. Yhteenveto, keskustelua sekä viinien pisteytys suosituimmuus järjestykseen.

Tilaisuuksia varten julkaisemme sivuillamme tiedot illan viineistä. Maistelulomakkeet jäsenet voivat itse tulostaa seuraava jäsentilaisuus -sivulta tai alla olevasta linkistä. Tasting-tilaisuuksiin klubi pyrkii pääsääntöisesti valitsemaan viinit suoraan tuottajilta tai maahantuojien ravintolavalikoimista.

Maistelulomake_6

Muut jäsentapahtumat

Viiniklubin jäsenet tekevät  vuosittain myös ns. viinimatkan jonnekin Euroopan viinintuottaja maahan. Matkalla käydään tutustumasa paikallisiin viininviljelijöihin vierailemalla heidän tiloillaan.

Mahdollisuuksien puiteissa, klubi sattaa järjestää myös muita viineihin liittyiä tapahtumia tai retkiä. Samoin yhteistyökumppaneidemme kautta on mahdollista saada kutsu heidän järjestämiin tilaisuuksiin.

Näiden lisäksi klubi järjestää jäsenilleen vuosittain kevätpäivälliset ja pikkujoulut.
Ko. tilaisuudet pyritään järjestetämään toukokuussa sekä joulukuussa. Viiniklubin sääntömääräinen vuosikokous pidetään maaliskuussa.

Sivuillamme voit myös vapaasti kommentoida joitakin artikkeleita sekä antaa palautetta johtokunnalle.