Tapahtumat

Vuoden 2016 tasting-päivät: 20.1., 24.2., 16.3., to 21.4., 24.8., 28.9., 13.10. ja 16.11.

maistajaiset_2

Maistelulomake_6

Vuoden 2017 teemana on ALL STARS-viiniasiantuntijat. Vuoden kuluessa viinejä maistellaan tuttujen ja uusienkin viiniesittelijöiden näkökulmista. Tasting-illoissa tullaan nauttimaan laadukkaiden viinien lisäksi kulinaarisista elämyksistä isäntien ja emäntien valitsemin herkuin.  Klubi-iltojen tasting-hintoja pyritään pitämään edelleen kohtuullisina (18-25 euroa / maistelu), jotta osallistuminen koetaan edelleen edulliseksi ja kannattavaksi. Illoissa maistellaan edelleen vähintään kuuden lasin viinikimara teemaan liittyen.

Kuten aikaisemminkin, myös tänä vuonna kokoamme klubin jäsenistä matkatoimikunnan suunittelemaan ja ideoimaan klubin viiniaiheista opintomatkaa. Edellinen, vuoden 2016 matka suuntautui, Saksaan, Rheingau-Mosel -alueille. Opintomatkasta sekä kauden muista tapahtumista – kuten kevätpäivälliset ja vuosijuhlat – informoidaan sivulla tulevat tapahtumat.

Klubi-iltojen pitopaikka

Tilaisuuksien pitopaikka kevät- ja syyskaudella 2017 on Tapas Bar Inez, osoitteessa Pellavatehtaankatu 19. Tilaisuudet pidetään keskimäärin joka kuukauden kolmas keskiviikko ja ne alkavat pääsääntöisesti kello 19:00 ja kestävät noin kaksi tuntia, ellei toisin tapahtuman kutsussa mainita.

Tapahtumiin ilmoittautuminen

Klubi-iltaan ilmoittautuminen avataan kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Kuvaukset maisteltavista viineistä ilmestyvät klubilaisten nähtäviksi muutamaa päivää ennen tilaisuutta. Kun ilmoittaudut tilaisuuteen, ilmoita seuraavat tietosi (1) oma nimesi (2) toimiva sähköpostiosoite (3) oletko jäsen. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja että klubi karhuaa tasting-maksun siinä tapauksessa että peruutus tapahtuu kutsussa ilmoitetun deadlinen jälkeen.

Mikäli olet estynyt osallistumaan tilaisuuteen, sinun on ilmoitettava siitä joko sähköpostitse osoitteeseen peruutus@tampereenviiniklubi.net tai SMS-viestillä numeroon 040 744 6162.

Mukaan maisteluihin pääsee 24-30 nopeinta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos tilaisuus tulee täyteen, ilmoittautuminen suljetaan ennakoitua aiemmin ja ulkopuolelle jääville ilmoitetaan asiasta sähköpostilla.

Klubi-illan maksu on maksettava ilmoittautumisohjeiden mukaan klubin tilille tilaisuutta edeltävänä perjantaina klubin tilille. Huomioithan eri pankkien välisen maksuliikenteen viiveen. Mikäli olet kuitenkin maksanut myöhemmin, ilmoita siitä johtokunnalle sähköpostitse palaute@tampereenviiniklubi.net