Bache Benen Italialainen herkuttelutasting pidetään 28.9.

Tapahtuman päivämäärä: keskiviikko 21.09.2016

Bache Bene – tasting tuo lämmittävän henkäyksen syystuulten ja alkavan rospuuttokauden alkuun. Maistelemme syviä, tuhteja viinejä ja nautimme sesonkiin sopivaa iltapalaa. Suut saadaan makeaksi grappan ja suklaan taivaallisella yhdistelmällä. Pöydässä on herkkuja moneen lähtöön ja niihin sopivia viinejä alkumaljasta jälkiruokaan.

Tilaisuuden runsaan tarjoilun vuoksi varaamme iltaan myös poikkeuksellisesti enemmän aikaa. Tasting alkaa siis jo klo 18.30! Jännitystä iltaan lisää myös se, että paikalle saattaa ilmaantua illan emännän lisäksi myös yllätysvieras…

Syyskuun tastingia emännöi uuden yhteistyökumppanimme, Bache Benen Tanja Turunen. Bache Bene on sastamalalainen, Tallinnasta käsin toimiva perheyritys. Yritys on erikoistunut Italialaisten pientuottajien ja perhetilojen viinien sekä italialaisten elintarvikkeiden maahantuontiin ja verkkokauppaan.

Illan hinta eväineen on 35 €, joka maksetaan klubin tilille 19.9. mennessä. Ilmoittaudu nettisivuillamme viimeistään silloin!

Kirjoittanut 6.2.2016 kategoriassa Menneet tapahtumat. 3 kommenttia.

3 thoughts on “Bache Benen Italialainen herkuttelutasting pidetään 28.9.

 1. Anna-Leena Salokorpi

  Kyllä mahtuu – 30 otetaan mukaan. Käyhän ilmoittautumassa!

  Vastaa
 2. Sanna Randell

  Hei

  Emme (vielä) kuulu klubiin, mutta onnistuuko meidän osallistua italialaiseen maistelutastingiin? Mielellämme tutustuisimme viineihin ja toimintaanne.

  Ystävällisin terveisin,

  Sanna ja Juha Randell

  Vastaa
  1. Anna-Leena Salokorpi

   Hei.
   Viiniklubin tilaisuuksiin voi käydä kaksi kertaa tutustumassa ilman jäseneksi liittymistä. Ilmoittautumislomakkeessa on valikko, josta tutustumiskerran voi valita. Sivuillamme esitellään jäsenyyttä tarkemmin. Tervetuloa mukaan toimintaamme! Terveisin Annaleena, tiedottaja

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.