Liity jäseneksi

Jäsenilmoittautuminen 2019 on nyt avattu. Ilmoittaudu alla olevasta valikosta ja muista maksaa jäsenmaksu 40 € klubin tilille Nordea 114635-586539 (FI98 1146 3500 5865 39) 30 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.

Liittymällä jäseneksi Tampereen Viiniklubiin ao. lomakkeella pääset nauttimaan vain jäsenille tarkoitetuista jäseneduista sekä osallistumaan tilaisuuksiin jäsenhinnoilla.

Lihavoidut tiedot ovat pakollisia tietoja, jotta jäseneksi ilmoittautuminen voidaan rekisteröidä ja vahvistusposti lähettää ilmoittamaasi voimassaolevaan sähköpostiosoitteeseen.


Jäsenyys

Jäsenyys

Nimi

Sähköposti

Mistä kuulit viiniklubista?

Huom! Varmistathan että ilmoittamasi sähköpostiosoite on voimassaoleva, sillä kaikki jäsentiedotteet ym. klubin tiedotus lähetetään ilmoittamaasi osoitteeseen. Osoiterekisterimme päivitetään vuosittain jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumalla jäseneksi tai päivittämällä jäsenyytesi, annat Tampereen Viiniklubi ry:lle oikeudet käyttää ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta klubin, tai sen kumppaneiden järjestämien jäsentilaisuuksien markkinointiin, sekä jäsenkirjeiden lähettämisen.

Tampereen Viiniklubi ei luovuta jäsenrekisteritietoja kolmansille osapuolille. Lue lisää Tampereen Viiniklubin tietosuojakäytännöstä tästä.